Ariana Grande paditet për postimin e fotove në Instagram

Disa muaj më parë, Ariana Grande, kishte kontraktuar një fotograf, për t’i bërë foto gjatë koncerteve të saj. Një nga kushtet e kontratës ishte që Ariana të mos postonte asnjë foto pa leje, pasi janë në autorësi të fotografit.

Por ajo kishte postuar një, dhe u padit nga fotografi Robert Barber, për botim të punës së tij në rrjete sociale, pa marrë leje.

Bëhet fjalë për një foto që Ariana e ka postuar në gusht të 2018, ku ajo mbante një qese në dorë dhe shkruante “Sweetener”.

LEXO DHE :  Shqiptarit të Kosovës iu prish goma në Rrugën e Kombit. Askush nuk e ndihmon, polici i paguan edhe servisin

Fotografi paraqiti një padi kundër saj, për shkelje të të drejtave të autorit, në Gjykatën e Qarkut të SHBA.

Fotografi kërkon 25 mijë dollarë për secilën prej fotove të tij, ose fitimin e këngëtares nga publikimi i fotove ku shuma duhet të jetë marramendëse duke marrë parasysh që ajo është e ndjekur nga 155 milionë njerëz vetëm në Instagram.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.