Arena nga Dritan Hila, rikthehet në Ora News

Emisioni Arena nga Dritan Hila, do të rikthehet në ekranin e Ora News, nga data 19 shtator.

Arena nga Dritan Hila, do të mund ta ndiqni çdo të mërkurë në orën 21:00 në Ora News, në rrjete sociale dhe në YouTube live.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.