AKU masa disiplinore për veterinerët, abuzuan me detyrën

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka marrë masa disiplinore ndaj tre mjekëve veterinerë në bashkitë e Beratit, Lezhës dhe Sarandës, pasi ka vënë re disa parregullsi në lidhje me protokollin veterinar.

Sipas AKU, të tre mjekët kanë shkelur rregullat për lëvizjen e kafshëve apo edhe ka lejuar therje në thertore të bagëtive të pa matrikulluara.

LEXO DHE :  Përleshje mes të burgosurve në burgun e Rrogozhinës

Veterinerët, për të cilët u dha masa disiplinore,me vërejtje me paralajmërim për një periudhë 6 mujore janë Zef Kovaçi , mjek veterinar pranë Bashkisë, -Fiqerete Dhima, pranë Bashkisë Sarandë, Marjus Daja,  pranë bashkisë Berat. V.D/Dritare.net.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.