30 ndërtesat më unike dhe të çuditshme, në botë

Arkitektura është një nga profesionet më krijuese në botë, gjithnjë po evoluon dhe po ndryshon.

Arkitektët që punojnë në këtë fushë e dinë çfarë është arti i mrekullueshëm, që do të ngelë i tillë për mijëra vite me radhe.

Duke parë të tashmen, mes shumë shtëpive, pallateve, muzeve, ka dhe shumë ndërtesa që të befasojnë me konstruktin e tyre.

LEXO DHE :  Presidenti i Këshillit të Europës vjen sot në Tiranë, zbardhet programi!

Në këtë koleksion dritare.net do të t’ju paraqesë ndërtesat më të çuditshme në botë. Këto janë 40 ndërtesa unike dhe jashtëzakonisht të çuditshme që mund të keni parë ndonjëherë. Në galerinë më poshtë do të gjeni fotot dhe do mahniteni./E.B-dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.