20 pyetjet që duhet t’ia bëni një djali, për ta njohur!

Nëse doni të njihni një djalë mirë, mund të jetë e vështirë tepër të mësuar rreth tij dhe për të forcuar lidhjen tuaj. Lajmi i mirë që ju sjell dritare.net është sepse do ju tregojë disa pyetje të thjeshta, që mund t’ua bëni djemve për t’i njohur.

Jo vetëm për t’i njohur, por dhe për të hedhur themelet e një lidhje të sigurt dhe afatgjatë.

Shikoni më poshtë pyetjet!

1. Si është (duket) familja jote?

2. Cili është kujtimi më i bukur i fëmijërisë?

3. Cila është këngë jote e preferuar?

4. Ku e shikon veten pas 5 vjetësh?

5. Kë dëshirë të kesh fëmijë?

6. Nëse do mund të kishe një superfuqi, çfarë do ishte?

7. Çfarë të shijon më shumë te puna?

LEXO DHE :  Shqiptarët e facebookut, gati të kontribuojnë për ndërtimin e një burgu të pazakontë

8. Nëse do të jepej mundësia të udhëtoje diku, ku do shkoje?

9. Çfarë shikon më shumë te një marrëdhënie?

10. Cili është filmi juaj i preferuar?

11. Kush është dhurata më e bukur që keni marrë ndonjëherë?

12. Besoni në dashuri me shikim të parë?

13. Kush është libri juaj i preferuar?

14. Kush është ushqimi juaj i preferuar?

15. Si do të të përshkruante shoku juaj i ngushtë?

16. Çfarë është diçka që shumica e njerëzve nuk dinë për ty?

17. Cili është përkufizimi juaj për një lidhje perfekte?

18. Nga se keni më shumë frikë?

19. Nëse do ndryshoje një gjë te vetja, çfarë do ishte?

20 Çfarë të bën të lumtur?/E.B-dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.