12 ide unike si të ngjyrosni vezët e Pashkëve

Jeni ende të pavendosur çfarë ngjyre t’i ngjyrosni vezët e Pashkëve? Ne ju japim 12 ide unike dhe të veçanta, të lehta për t’u krijuar. Gjërat që ju nevojiten janë të thjeshta dhe të lehta për tu gjetur. Shijojini edhe ju këto ide./dritare.net/

Vezë ‘dërrasa e zezë’

1

Vezë ‘paç një ditë të bukur’

13

Vezë ‘zog’

3

Vezë ‘karamele’

4

Vezë e personalizuar

5

Vezë ‘bardhezi’

6

Vezë me lule

7

Vezë ‘impresioniste’

8

Vezë me mustaqe

9

Vezë ‘luledele’

10

Vezë ‘lepurushe’

11

Vezë ‘zoologjike’

12

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.