Dritare – 28 dhe 29 Nëntor, festat e shqiptarëve/ Pj.1

Në një Dritare, në 104 vjetorin e shtetësisë. Një kthim pas në histori me Pëllumb Xhufi dhe Paskal Milo, si dhe dy karrige bosh in memoriam të Kristo Frashërit dhe Arben Putos. Lidhje Skype me shqiptarë në Preshevë, Prishtinë dhe Shkup, për festën e përbashkët të kombit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.