Zbuloni çfarë personaliteti keni duke parë gishtin e vogël të dorës!

Mund të keni parë shumë postime që tregojnë për personalitetin tuaj. Për shembull nga mënyra si ju flini, shikimi i pëllëmbës së dorës, mënyra si bëjmë dorën grusht etj. Por a keni dëgjuar ndonjëherë se ju mund të zbuloni personalitetin tuaj përmes vështrimit të gishtit të vogël të dorës. Duket si një shaka, por është e vërtetë. Tani  mund të shihni rreth personalitetit tuaj dhe kjo vetëm duke krahasuar gishtin e vogël me atë që mbani unazën. Vëzhgojini dhe në bazë të fotove të mëposhtme që dritare.net sjell për ju, zbuloni personalitetit. Gjeni nëse jeni në kategorinë A, B apo C.

Kategoria A

Ju jeni një person që nuk i shprehni lehtë ndjenjat tuaja.

Pretendoni se jeni i pavarur dhe do ja dilni i vetëm.

LEXO DHE :  Uou! Dukesha e Cornwallit mahnit në Karaibe

Jeni emocional dhe jeni kundër gënjeshtrave e njerëzve jo të ndershëm.

Jeni pak gjaknxehtë dhe nuk keni durim.

Gjithashtu jeni një person miqësor.

Kategoria B

Ju jeni besnikë dhe të përkushtuar ndaj punës suaj duke u përpjekur të përfundoni atë para orarit të caktuar.

Ju i dashuroni njerëzit me zemër.

Ju jeni natyrë shume e qetë dhe gjithmonë përpiqeni të mos lëndoni të tjerët.

Ju gjithashtu përfshiheni shumë emocionalisht.

Kategoria C

Ju jeni në gjendje të harroni dikë ose diçka që ju ka lënduar.

Respektoni njerëzit e tjerë dhe mendimin e tyre.

Në situata të acaruara, ju jeni shumë impulsiv, por gjithmonë ju jeni i pari që kërkon falje.

Ju karakterizoheni nga marrja e vendimeve pa pyetur të tjerët dhe jeni shumë të drejtpërdrejtë/ E.B- dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.