Veshjet më të bukura që meshkujt mund të veshin në maturë!

Pak ditë më parë folëm për fustanet e maturës që duhet të veshin femrat, por tani do flasim se çfarë do të veshin meshkujt që të duken sa më bukur atë ditë të veçantë.

Kur përmendim zakonisht modën na vijnë në mëndje femrat, pasi ato janë më shumë të apasionuara pas veshjeve të bukura. Meshkujt i lemë pak të mënjanuar në këtë pjesë.

Por ja që dhe meshkujt duan të vishen mirë, sidomos tani që po afron matura edhe ata po mendojnë se çfarë do të veshin për atë ditë.

Disa preferojnë të jenë seriozë, ndërsa disa të tjerë duan të jenë pak më të thjesht.  Nuk është e thënë që të gjithë meshkujt nëpër festa të tilla të vishen me kostum serioz. Ka veshje shumë të bukura të cilat nuk janë edhe aq shumë serioze. Për shembull një këmishë ndryshe nga të tjerat dhe një palë pantallona të thjeshta mund të bëjnë një kombinim perfekt.

LEXO DHE :  Djegia e mandateve të opozitës, ja çfarë shkruan Rama!

Dritare.net do ju sjelle gjithë kombinimet më të mira për mbrëmjen e maturës, edhe sugjerimin ku t’i gjeni. Te Crist, e vetmja atelie e specializuar për meshkujt që duan të duken bukur. Për të tjerët, ka dyqane plot. Crist te Toptani, eshte për ju që bëni diferencën./Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.