Vërshojnë komentet pas arrestimit të Ridvan Zykaj, mbyllet profili i tij në FB

Pas arrestimit të autorit të krimit në fshatin Resulaj, Selenicë, shumë njerëz janë revoltuar, dhe mllefin e tyre e kanë shfryrë në rrjete sociale.

Komentuesit kanë lënë komente në faqen e policisë,  të tilla si “Si futnit dot i koqe plumbi , ta mbajmë edhe me bukë edhe me doktor,  d.m.th nja 50 euro dita edhe për këtë”.

LEXO DHE :  Mongolia paralajmërimi toksik ndaj botës!

Dikush kërkon referendum për kthimin e dënimit me vdekje e dikush tjetër shprehet: “Lidheni prapa makinës dhe hiqeni zvarrë deri ne Tiranë”

2

1

Ndërsa komentet në faqen e policisë vazhdojnë, profili i 24 vjeçarit rezulton i mbyllur, mëngjesin e sotëm./E.B-dritare.net

faqja

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.