Vera më perfekte e jetës suaj vjen tani!

Është padyshim një nga kombinimet më lëngëzuese të gojës dhe zemrës: një libër i mirë dhe një qerasje e ëmbël. Një dizenjues në New York e ka risjellë këtë çiftim si asnjëherë tjetër. Ai është krijuesi i një faqeje në Instagram, Ice cream books, që kombinon librat më të mirë me akullore të ngrira. Nē Qershor, New York Times kërkoi nga Denzer që ai të formonte 10 çiftime te reja si më poshtë: “Under the Jaguar Sun” nga Italo Calvino me nje kon akulloreje me sherbet mangoje. “The Setting Sun” të Osamu Dazai, me një akullore ne forme sandwich me vanilje. “Empire of the sub” e J.G.Ballard dhe nje ëmbëlsirë të ngrirë në formë e një mini-keku me luleshtrydhe. “Two under the Indian sun” nga John dhe Rumet Godden bashkuar me nje Nestle Vanilla sandwich. “Two much sun” i Lee Olds me nje kaush klasik akulloreje me vanilje me një qershi në majë.

LEXO DHE :  Ukraina voton sot, sondazhet nxjerrin fitues komedianin

Po ju çfarë keni vendosur në listën e leximit gjatë verës? Dhe me çfarë do ta shoqëroni për ta shijuar më tepër edhe librin, edhe për tu freskuar?/ Pershtati Enxhi Çeta/dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.