Tsipras: Po përpiqemi të zgjidhim problemet midis Greqisë e Shqiperisë

Kryeministri i Greqisë, Aleksis Tsipras nga Londra ka deklaruar se po përpiqen që të zgjidhin problemet mes Greqisë dhe Shqipërisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.