Topless në Jalë

Plazhi i Jalit tani është i hapur për plazhistët topless. Askush nuk çuditet kur i sheh, maksimumi i fotografojnë dhe ia dërgojnë dritare.net.

Ne po e ruajmë privatësinë gjithsesi dhe mbase ka ardhur koha që në Shqipëri të ketë plazhe të veçanta për nudistë, apo topless. Kështu nuk do i fotografojnë të paktën. Dhe secili në punë të vet./dritare.net

LEXO DHE :  Pse Meghan Markle u largua nga restoranti në Nju Jork, pas 15 minutash!

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.