Tom Doshit dhe familjes së tij i ndalohet hyrja në Amerikë

Deputetit, Tom Doshi dhe familjes së tij, i është ndaluar hyrja në SHBA, nga Departamenti i Shtetit. Deputeti Doshi, bëhet zyrtari i dytë, pas ish-kryeprokurorit, Adriatik Llalla që i është ndaluar hyrja në SHBA.

Ky ndalim është bërë, si pasojë e përfshirjes në afera korruptive. Në bazë të ligjeve amerikane, kur sekretari i shtetit, ka informacione të besueshme se një zyrtar i huaj është përfshirë në raste madhore korrupsioni, ose shkelje të të drejtave të njeriut, atij dhe familjes së tij të ngushtë i ndalohet hyrja në Amerikë.

Pas njoftimit të ditës së sotme nga sekretari i shtetit, deputeti Doshi, bashkëshortja e tij, Xhovana Doshi, vajza e madhe Briana Doshi, djali në moshë madhore James Doshi dhe fëmijët në moshë të mitur. nuk lejohen të hyjnë në Amerikë./K.Ç/dritare.net

LEXO DHE :  Grabitet makina e drejtorisë së Patentave. Ja shuma që është marrë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.