Të jetuarit vetëm është fantastike

Sipas Christopher McCandless, lumturia është e vërtetë vetëm kur ndahet, por artisti Yaoyao Ma Van As nuk pajtohet me këtë. Për ta theksuar iden e tij, ai ka krijuar një seri të ilustruar me ngjyra që tregojnë intimitetin dhe bukurinë e të jetuarit vetëm. Shihni këto ilustrime fantastike që dritare.net sjell për ju.

A doni edhe ju të jetoni vetëm? Apo ndoshta nuk do të zgjasësh një muaj pa njeri ? Na tregoni në seksionin e komenteve më poshtë.

Mund të qëndrosh pa bërë asgjë sa të duash

Mund të luash me qenushin

Mund të largohesh nga realiteti

Mund të punosh kur të kesh dëshirë

Mund të shijosh një filxhan çaj, duke parë shiun

LEXO DHE :  Ishte ulur në lokal, si u qëllua në kokë avokati Gurra!

Mund të kërcesh si të duash, pasi s’të sheh askush

Mund të flini me mikun tuaj më të mirë

Mund të hani sa dhe çfarë të doni

Mund të bëni banjë të gjatë pa u shqetësuar

Mund të shijoni gjërat e vogla

Mund të kërceni e këndoni sipër krevatitit

Mund të shkoni tek frigoriferi, kur të doni pa ju gjykuar njeri

Mund të shijoni mëngjesin në qetësi

Mund të punoni në mënyrën që u dëshironi

Mund të merrni gjithë kohën që ju duhet në mëngjes

Mund t’i lani rrobat kur të doni

Mund të bëni rrëmujë sa të doni kur gatuani

Mund të qëndroni sa të doni duke provuar rrobat para paqyrës.V.D/dritare.net/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.