Të ecësh me moton “S’më intereson bota”

Kudo ka njerëz që bëjnë disa veprime, e anë të të cilave tregojnë se nuk duan t’ja dinë për askënd.  Njerëz të tillë jo vetëm nuk duan t’ja dinë për njeri, por nuk mendojnë as pasojat e një veprimi. Ata e bëjnë një veprim, sepse ashtu e ndjejnë. Dritare.net në galerinë më poshtë sjll disa foto të njerëzve që ecin me moton “S’më intereson bota”. Shikojni!/E.B-dritare.net

LEXO DHE :  Rrëzohet kamioni me pllaka guri në malin e Tomorrit, vdes 36-vjeçari

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.