Tatjana Bajraktari e Alert Travel: Problemi kryesor për turistët tanë rruga Tiranë-Durrës

Tatjana Bajraktari, operatore Alert Travel e ftuar në “Arena” nga Dritan Hila tha se shqetësimi kryesor për turistët është Rruga Tiranë-Durrës, pasi sipas saj sjell vonesa me një orë nga aeroporti.

Hila: Kush të pengon në këtë moment?

Bajraktari: Problemi është kur ka ankesa nga turistët. Për momentin është rregullimi i Rrugës Tiranë-Durrës. Gjithmonë kemi lidhje me aeroportin dhe na duhet plus 1 orë. Kjo është një pengesë për mua. Nga kjo vijnë ankesa të mëdha nga turistët. Nëse shkojmë në Sarandë, kemi llogaritur për shembull 5 orë, tani duhet të llogarisim 6 orë./Oranews/

LEXO DHE :  OSHEE: Ja pse pranë Kuvendit është ndërprerë energjia elektrike!

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.