Ja sëmundjet që trashëgohen nga prindërit tuaj!

April 11, 2018 0

Në ditët e sotme gjithnjë e më shumë po flitet për testet gjenetike të cilat bëjnë një zbërthim të AND-së dhe mund të na tregojnë se nga cilat sëmundje jemi më të predispozuar të vuajmë.