Keni probleme me zorrët? Hani këto ushqime!

September 14, 2018 0

Disa ushqime, janë të mira dhe disa të tjera të rrezikshme për zorrën e trashë, por jo vetëm. Dritare.net ka sjellë për ju ushqimet më të mira që, duhet të konsumoni për të mbajtur shëndetshëm

10 zakone që do ju ndihmojnë të humbni peshë

September 10, 2018 0

Shumë njerëz luftojnë për të humbur peshë duke u sforcuar me dieta të mërzitshme dhe ushtrime të pafundme fizike. Sot, dritare.net ju tregon disa  mënyra më të lehta për të humbur peshë. 1. Krijoni një

I thoni lamtumirë plakjes me këto 11 ushqime!

September 2, 2018 0

Keni frikë nga plakja? Epo ato rrudhat poshtë syve, te balli apo në çdo pjesë tjetër të fytyrës, na prishin ditën të gjithave. Asnjë femër nuk do të plaket para kohe, por ndonjëherë thjeshtë ndodh.

Hani këto 19 ushqime dhe do të keni zemër fortë!

August 28, 2018 0

Megjithëse ju mund të jeni shumë të rinj, bllokimet e arterieve mund të fillojnë që herët. Nëse ju doni të keni arterie të forta dhe si përfundim një zemër të shëndetshme, duhet të hani disa

9 ushqime që po ju shkatërrojnë trupin!

August 17, 2018 0

Kur zgjidhni ushqimet në supermarket, sigurohuni që të zgjidhni te duhurat. Blini gjërat e dobishme për ju, familjen tuaj dhe ç’është më e rëndësishmja për shëndetin tuaj. Por sipas studimeve të fundit është zbuluar se,

Këto 10 ushqime parandalojnë kancerin e gjirit!

August 17, 2018 0

Kanceri i gjirit është një ndër të shumtët që prek femrat, por jo vetwm. Ekzistojnë edhe disa superushqime të cilat e luftojnë ose parandalojnë kancerin e gjirit. Dhe dritare.net i ka sjellë për ju. Vaji

1 2 3