Devoll, ndalohen 23 sirianë

August 12, 2018 0

23 emigrantë të jashtëligjshëm kryesisht sirianë janë ndaluar nga policia ditën e sotme në Devoll. Emigrantët janë ndaluar gjatë mëngjesit nga policia kufitare. Njëri prej tyre ka qenë në gjendje jo të mirë shëndetësore dhe

Te restoranti i sirianëve në Vorë

April 7, 2018 0

Nga Edlira Ruzi Shoqja ime Fjolla, një vajzë myslimane, që menaxhon së bashku me bashkëshortin një kafene alla turka, duke bërë muhabet shtruar, na rrëfeu për një restorant të veçantë. S’mu durua dhe sapo gjeta