Një shoqëri, që ka kult dhunën

August 11, 2018 0

Nga Mero Baze Nuk ka receta kundër masakrave të tilla si ajo e Selenicës. Një psikopat i fiksuar mund të vrasë njësoj dhe në SHBA, në Danimarkë, apo Tanzani. Nuk ka ngushëllim, as për qarjet