02:11 - 23 Janar, 2019

Etiketim: restorant “Da Michele”

Festë o festë te Da Michele!

Nga Isa Myzyraj  8 Marsi shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ditën kur në mbarë botën gratë edhe protestojnë për të drejtat e tyre, por edhe...

Takim me restorantin, ku mezi pres të shkoj prapë!

Nga Edlira Ruzi Nuk dua t’u tregoj për një restorant të ri, sot. Por për një restorant ku shkoj, kur nuk dua të rrezikoj, as...

“Da Michele”, ose si të sjellësh Vlorën, në zemër të Tiranës!

Nga Dritare.net Sot do t’iu tregoj për “Da Michele”. Nuk do ju çoj në Itali, do ju sjell Italinë, Vlorën dhe detin në një tregim. Tregim...