Prindërit e Melania Trump marrin shtetësinë amerikane

August 9, 2018 0

Viktor dhe Amalija Knavs, prindërit e Melania Trump, tanimë janë zyrtarisht shtetas amerikanë. Prindërit e Zonjës së Parë morën shtetësinë të enjten, njoftoi avokati i tyre i imigracionit, Michael Wildes. Viktor dhe Amalija Knavs kanë

10 hapa për të këshilluar fëmijët tuaj, pa i dënuar

October 8, 2017 0

“Ku e kemi dëgjuar idenë e çmendur, që në vend që t’i bëjmë fëmijët t’i bëjnë më mirë gjërat, së pari duhet t’i bëjmë ata të ndihen keq? Mendoni për herën e fundit, që jeni ndjerë të nënçmuar

Çfarë prindi jeni sipas shenjës së horoskopit?

July 8, 2017 0

Keni menduar të bëheni prind një ditë? Nëse jeni një prej këtyre shenjavë të horoskopit, keni të gjitha gjasat të bëheni një prind shembullor. Të bëhesh prind është e frikshme. Do të thotë që një