Ide të mrekullueshme për të rrethuar oborrin tuaj

April 17, 2017 0

Të gjitha ata që zotërojnë një shtëpi private, duhet të marrin të gjithë kohën e duhur për të zgjedhur disa nga këto dizenjo të gardheve të mrekullueshme. Vazhdoni të shfletoni fotogalerinë dhe gjeni gjithë kohën

Ide për të dekoruar oborrin tuaj

September 26, 2016 0

Gjelbërimi kurrë nuk ikën nga moda për oborrin tuaj. Lulet e sapoçelura, do t’i japin ndriçim shtëpisë suaj dhe do ta bëjnë oborrin tuaj, vend magjik. Ne kemi përzgjedhur disa foto, që mund t’ju japin