33 ide industriale, si të arredoni banjat tuaja

July 17, 2018 0

Banja është një vend, së cilës i është dhënë një dekor estetik i pastër, me shumë skema, që rrotullohen rreth elegancës dhe të bukurës.  Dritare.net ka sjellë për ju disa ide si të arredoni banjën

20 ide si të arredoni dhomën e fëmijëve

September 26, 2017 0

Projektimi i dhomës së gjumit të fëmijës tuaj, mund të jetë një detyrë e vështirë, pasi ju duhet të merrni parasysh shumë aspekte. Para së gjithash, dhoma duhet të jetë një ambient i sigurtë, për

Foto/ Dhoma të vogla me dekorim të mahnitshëm

September 7, 2017 0

Një  dhomë  e vogël  mund të jetë një sfidë e vështirë për ta mobiluar apo edhe dekoruar, sidomos kur përdor mobilje për dhoma më të gjera. Hapësirat e vogla duan një dizenjo ndryshe, për të krijuar