03:56 - 27 Mars, 2019

Etiketim: meshkuj

Ja profesionet ku femrat paguhen më shumë se meshkujt në Shqipëri!

Kohët kanë ndryshuar dhe femra nuk është më punëtore e thjesht apo një shtëpiake. Kështu që femrat e sotme kanë pagën e tyre, e...