Goca, nisi plazhi në Dhërmi!

April 23, 2018 0

Nga Fjorda Llukmani Siç duket vapa e madhe u bë sebep që unë dhe shumë të tjerë ta fillojmë plazhin javën e parë të prillit. Çuditërisht në Drimadhes takova goxha fytyra të njohura të Tiranës.