Ja kur do të luhet ndeshja Kosovë- Kroaci!

September 3, 2017 0

Ndeshja mes Kroacisë dhe Kosovës u ndërpre dje për shkak të reshjeve të dendura të shiut, në stadiumin e Zagrebit. UEFA ka marrë vendimin që kjo ndeshje të vazhdojë sot.  Ky takim do të nisë