23:40 - 21 Mars, 2019

Etiketim: kopesht

10 lulet që do e shndërrojnë oborrin tuaj në një mrekulli...

  Gjithnjë e më shumë, njerëzit preferojnë që oborret e tyre t'i kthejnë në kopshte të bukura e të lulëzuara. Një kopsht i bukur mund...

Prindër, ja pse nuk duhet të ndaheni fshehurazi nga fëmija në...

Nga Lira Gjika Prindër, ju që dërgoni fëmijët në çerdhe, kujdes kur largoheni, mos ikni fshehurazi fëmijës. Kjo mënyrë të vepruari është është shumë traumatike...

Skandali në Durrës, edukatorja mbyll fëmijët dhe largohet nga kopshti

Një ngjarje e çuditshme vjen nga Durrësi. Edukatorja e një kopshti privat, mbyllte fëmijët brenda dhe largohej nga puna për 2-3 orë. Kjo ngjarje...

Gjergj Luca, biznesmeni që ka punësuar qindra gra në Elbasan. Ka...

Fabrika më e madhe e përpunimit të peshkut dhe të frutave të detit në vend, “Rozafa” ndodhet në Labinot të Elbasanit. Kjo sipërmarrje, një...