5 ide fantastike për një dush relaksues

September 22, 2018 0

  Disa herë në javë është i domosdoshëm  një dush i veçantë nga ata të tjerët, që nuk rrini të relaksoheni brenda vaskës me ujë të ngrohtë. Normalisht këto janë shumë të rekomandueshme edhe nga

Ide fantastike si të përdorni gomat e makinave

September 21, 2018 0

Nëse keni goma makine që nuk i përdorni, dritare.net ka disa ide fantastike si ju mund t’i vendosni ata në punë përsëri, në mënyrë funksionale. Jo t’i përdorni për makinën, por për dizajnin e shtëpisë

Nuk dini çfarë tatuazhi të bëni/ Ja 25 ide unike

September 19, 2018 0

  Për shumë njerëz bërja e tatuazheve është mënyra e duhur për të shprehur sesa modern janë. Por fatkeqësisht, jo të gjithë tatuazhet janë unike. Prandaj është e këshillueshme të mos bëni asnjë vijë në

Doni të bëheni të pasur? Ndiqni këto 10 rregulla!

September 8, 2018 0

Për të pasurit, çdo gjë është falso, deri sa ata e realizojnë. Me këtë moto ecën para çdo i pasur. Vetëbesimi, pozitiviteti, edhe aftësi të tjera të ndryshme, janë ato që i karakterizojnë njerëzit e

Foto/ Ide mahnitëse për shkallë moderne

September 5, 2018 0

Ashtu moda e rrobave ndryshon çdo ditë, edhe mobilimi i shtëpive pëson ndryshimet e veta. Dhe nëse keni menduar që në shtëpinë tuaj të ndryshoni shkallët, dritare.net ka për ju disa ide të mrekullueshme sesi

Foto/ Ide perfekte për shtëpi druri

September 4, 2018 0

Shtëpitë e drurit janë ata lloj shtëpish që kurrë nuk mund t’u thuash jo për të kaluar disa ditë të bukura. Të ndodhura mes natyrës, këto banesa janë bërë atraksion nga njerëzit, por pse të

Disa ide falas për të dekoruar shtëpinë!

July 29, 2018 0

Kush është ai që nuk do të ketë një shtëpi të bukur dhe të ngrohtë? Të gjithë! Epo, nëse nuk doni që thjesht t’u mbete një dëshirë, shikoni foto që ka sjellë dritare.net për ta

1 2 3