16:12 - 22 Mars, 2019

Etiketim: grope

Për habinë e askujt, një gropë u shfaq nga hiçi në...

Shtëpia e Bardhë filloi të ndërtohej në 1792-shin dhe ka qenë gjithnjë e banuar nga presidentët amerikanë dhe familjet e tyre që prej 1800-s,...

Fotolajm/ Bëni kujdes! Kjo grope e madhe është në rrugën dytësore...

Autostrada Tiranë-Durrës është lënë në mëshirë të fatit. Prej disa muaj në media është shkruar për gropat e mëdha në rrugë, por asnjë masë...