Pas Vjosës edhe HEC e Valbonës përfundojnë në Gjykatë

Maj 16, 2017 0

Banorët e fshatrave Rrogam, Valbonë, Dragoni dhe Cerem i janë drejtuar Gjykatës për të anuluar ndërtimin e hidrocentraleve mbi lumin Valbonë. Banorët e këtyre fshatrave dhe përfaqësuesja e tyre, një shtetase amerikane Catherine Bohne Selimaj