15:33 - 22 Mars, 2019

Etiketim: gjethe

Lëngu i kësaj gjetheje, do t’ju shpëtojë nga sëmundjet!

E dinit se, gjethet e papajës janë më të dobishme se vet papaja. Ato kanë vlera të larta ushqyese dhe një numër të madh...

10 vende që duhet t’i vizitoni patjetër, këtë vjeshtë!

Tetori erdhi, dhe kur gjethet nisin bien, gjithçka bëhen më e bukur. Për të shijuar bukuritë e vjeshtës, dritare.net ju tregon disa nga destinacionet...

10 lulet që do e shndërrojnë oborrin tuaj në një mrekulli...

  Gjithnjë e më shumë, njerëzit preferojnë që oborret e tyre t'i kthejnë në kopshte të bukura e të lulëzuara. Një kopsht i bukur mund...

Është një gjarpër midis gjetheve. A e gjeni dot?

Ky është gjarpri që ka mahnitur rrjetin, nuk shihet (ose pothuajse), por është aty. Për ta gjetur mjafton të shikosh imazhin me shumë kujdes...