Je mjeke? Ik dhe mos e kthe më kokën pas!

Janar 24, 2018 0

Nga Luna Ruvina Ik e mos e kthe më kokën prapa, i tha pronarja e lokalit ku po pinim kafe, një shoqes sime mjeke, e cila niset sot për Gjermani. I shoqi, një profesionist që

Iu refuzua azili, shqiptari ngre në këmbë Gjermaninë

Nentor 11, 2017 0

Një 22-vjeçar shqiptar, të cilit i ishte refuzuar azili në Gjermani, ka ngritur në këmbë autoritetet, pasi është larguar nga burgu për dëbim që ndodhet në aeroportin e Hamburgut. Welt.de shkruan se si fillim ishte

Stuhia e fuqishme godet Evropën, 6 të vdekur

Tetor 30, 2017 0

Stuhi të fuqishme kanë goditur pjesë të Evropës qendrore dhe veriore, Gjermani, Poloni dhe Republikën e Çekisë. Të paktën 6 persona kanë vdekur në këto vende. Një kampist 63-vjeçar u mbyt në bregdetin gjerman si

1 2 3 4