09:45 - 23 Mars, 2019

Etiketim: frigorifer

5 produktet që patjetër duhen mbajtur në frigorifer

Djathi dhe mishi duhen mbajtur në frigorifer, kjo është mese normale. Por për produktet e tjera , a e dini saktësish se ku duhen...

Ja pse duhet t’i mbani mollët në frigorifer!

Mollët janë frutat që çdo familje duhet të mbajë në shtëpi, duke qenë se “një mollë mban larg mjekun”, në duhet t’i konsumojmë çdo ditë. Por...

Këto 7 ushqime s’duhet t’i mbani kurrë në ngrirje!

Të gjithë ne bëjmë gabime me ushqimin, sidomos për futjen në tyre në frigorifer. Frigoriferi është shumë i dobishëm për kuzhinën, pasi e mban ushqimin...

Ja 10 gjëra që duhet t’i mbani në frigorifer! Nuk janë...

Megjithëse nuk janë ushqime, këto 10 gjëra duhen mbajtur në frigorifer. Frigorifer ynë është një pajisje,  pa të cilën ne me të vërtetë nuk mund...

Ja pse duhet të lini gjithmonë një monedhë në frigorifer, kur...

Të ikësh me pushime dhe të mos mendosh për atë që ke lënë është pothuajse e pamundur. Ashtu sikurse ju mësuam trukun që të...

Strategji për të paketuar frigoriferin e plazhit që të zgjasë gjithë...

Paketimi i frigoriferit të plazhit është një formë arti. Nuk bëhet fjalë vetëm se çfarë fusni brenda, por si e paketoni.  Ju nuk doni...

E vërteta befasuese e gjalpit që mbani në frigorifer

Një nga debatet më të nxehta të kuzhinës është ai mbi gjalpin: duhet apo nuk duhet ta mbash gjalpin në frigorifer?Disa njerëz mendojnë se...