01:31 - 14 Nentor, 2018

Etiketim: Fiori dhe Rozana

Fiori dhe Rozana, gati për sherrin tjetër

Fiori Dardha është treguar e sinqertë në disa përgjigje që i ka dhënë ndjekësve të saj në “Instagram”. “Cila nga ju të dyja vjen...