Netflix, çfarë filmash do të shihni gjatë dhjetorit

December 4, 2017 0

Netflix sjell filma të rinj, show televizivë dhe dokumentarë përgjatë dhjetorit. Dritare.net ju sugjeron filmat më të mirë për të ndjekur gjatë sezonit të festave. 1- “Dark”, sezoni i 1 Një sagë familjare, e vendosur

Ja ҫfarë filmash pëlqen Edi Rama!

June 24, 2017 0

Mania e serialeve ka kapur sigurisht edhe kryeministrin Edi Rama. Ai është i apasionuar pas lmit dhe tregon se lmat dhe serialet amerikane janë arsyeja pse shpesh rri pa gjumë deri në 2 të natës.

Imazhet më të mrekullueshme 3D, duken si statuja

June 20, 2017 0

Këto foto të bëra nga piktori serb Nikola Culjic, duken si statuja 3D, por çdo imazh është bërë duke përdorur vetëm një pjesë letre. Vizatimet e tij përfshijnë kafshë të vizatuara, objekte dhe personazhe të

Video/ 20 filmat që çdo grua duhet t’i shohë

June 19, 2017 0

Disa prej këtyre filmave ju bëjnë t’i kujtoni gjatë, ndërsa disa të tjerë t’i shikoni vetëm njëherë dhe t’i harroni. Janë filmat që gratë i kanë veçuar si më të mirët dhe nuk kanë të