17 sekrete, që duhet t’i dijë çdo grua!

Shtator 30, 2017 0

Çdo grua e di sa e vështirë është që të jesh gjithnjë në formë, dhe sa kohë e përpjekje duhet bërë për ta arritur këtë. Më poshtë, do lexoni ca këshilla të vlefshme, që do

Gjërat që duan femrat nga meshkujt

Gusht 13, 2017 0

Ndoshta ju duket e pamundur që të kuptoni se çfarë realisht femrat duan nga ju! Ato janë tëkomplikuara dhe jo gjithmonë ajo që thonë është realisht edhe ajo që mendojnë. -Humorin dhe ironinë me masë;

Video/ 20 filmat që çdo grua duhet t’i shohë

Qershor 19, 2017 0

Disa prej këtyre filmave ju bëjnë t’i kujtoni gjatë, ndërsa disa të tjerë t’i shikoni vetëm njëherë dhe t’i harroni. Janë filmat që gratë i kanë veçuar si më të mirët dhe nuk kanë të

Ylli Dylgjeri: LSI një shans për disa mikesha

Maj 2, 2017 0

Në listat e kandidatëve për deputet të Lëvizjes Socialiste për Integrim bie në sy futja në lista e shumë femrave. Kjo gjë nuk i ka shpëtuar Ylli Dylgjerit i cili ironizon këto lista duke shkruar,

1 2