8 arsye pse duhet të bëni një tur në Evropë!

August 20, 2018 0

Udhëtimi nëpër botë dhe veçanërisht Evropë është një nga fantazitë më të mëdha të shumicës prej njerëzve. Të bësh një udhëtim në Evropë është me të vërtetë një aventurë që shumica prej nesh nuk duan

Raporti: Shqiptarët me më pak makina në Evropë

July 2, 2018 0

Shqipëria vijon të jetë vendi evropian me numrin më të ulët të automjeteve për 1000 banorë, tregues ky që tregon se niveli i jetesës në vendin tonë vijon të ketë një diferencë të madhe nga

Stuhia e fuqishme godet Evropën, 6 të vdekur

October 30, 2017 0

Stuhi të fuqishme kanë goditur pjesë të Evropës qendrore dhe veriore, Gjermani, Poloni dhe Republikën e Çekisë. Të paktën 6 persona kanë vdekur në këto vende. Një kampist 63-vjeçar u mbyt në bregdetin gjerman si