10:49 - 20 Tetor, 2018

Etiketim: emocionale

Çfarë është inteligjenca emocionale dhe pse na shërben!

Kur inteligjenca emocionale iu prezantua për herë të parë masave si term i ri, ajo shërbeu si një mundësi për të shpjeguar një fakt...