Sa kushton divorci yt!

September 13, 2018 0

Nga Av Denisa Daka   Sapo një qytetar vendos të zgjidhë martesën e tij, zonjë a zotëri qoftë, përveç një morie sqarimesh e pyetjesh rreth këtij procesi, kërkon sqarim të posaçëm dhe për kostot e