Çifti Clooney dhuron 1 milion dollarë për luftën kundër…

August 24, 2017 0

Çifti Amal dhe George Clooney dhuruan 1 milion dollarë për luftën kundër grupeve që përhapin urrejtje. Aktori George Clooney dhe bashkëshortja e tij Amal Clooney deklaruan se Fondacioni “Clooney” dhuron 1 milionë dollarë për institucionin

Kush e mbulon Eni Koçin me dhurata luksoze?

March 29, 2017 0

Këngëtarja Eni Koçi dhe motra e saj e madhe Greta, ndodhen në Amerikë për disa koncerte së bashku. Në mëngjesin amerikan, Eni është zgjuar e mbuluar plot me dhurata luksoze. Eni ka postuar një foto