Ja 20 çanta vere, ku mund të mbani gjithçka!

July 12, 2018 0

Keni nevojë për një çantë që mund të mbajë gjithçka që ju nevojitet gjatë një dite vere? Atëherë jeni në vendin e duhur. Kur shkoni në plazh apo piknik, ju duhet një çantë e madhe

10 çantat që kushtojnë sa një pasuri

March 25, 2018 0

Të gjitha femrat janë të apasionuara pas modës dhe risive të saj. Çantat janë aksesori më i domosdoshëm për një femër për përdorim të përditshëm. Çdo veshje që ato veshin duan patjetër kombinim dhe pse