12:12 - 23 Shkurt, 2019

Etiketim: brukesl

Foto/ Rama dhe Bushati, me tren drejt Brukselit

Ditën e sotme kryeministri i vendit, Edi Rama pritet të marrë pjesë në samitin e NATO-s në Bruksel së bashku me ministrin e Punëve...