07:24 - 21 Shkurt, 2019

Etiketim: Borina Voko

Borina, vajza e derës përballë

Vajza të suksesshme shqiptare ka plot, brenda dhe jashtë vendit, të cilat gjithmonë kanë treguar se dinë t’ia dalin. Në një nga kryeqytetet më të...

Ekskluzive/ Flet Borina, shqiptarja e vrarë nga portalet: Ja çfarë thanë...

Nga Rudina Xhunga Kjo është historia e Borina Vokos, një gruaje të re shqiptare, që jeton në Londër me bashkëshortin e saj shqiptar dhe vajzën...