Nëse e shihni këtë bimë, mos e prekni!

July 17, 2018 0

Mund të duket si një  tufë e bukur lulesh, por nuk është edhe aq. Ju duhet të qëndroni larg kësaj luleje. Kjo lloj luleje është përhapur shumë jo vetëm në vendin tonë, por edhe në

Hithra, bima përvëluese që të shëron

October 17, 2017 0

Ajo të përvëlon që me prekjen e parë, por pavarësisht drithërimës është e pamundur të heqësh dorë prej saj. Në Shqipëri përdorimin më të shpeshtë e gjen si mbushje në gatimet e byrekut, por edhe

Luftoni vapën në shtëpi me këto bimë

August 7, 2017 0

Këto lule janë zgjedhje e përsosur që plotësisht në mënyrë natyrale të freskoni banesën tuaj dhe të eliminoni helmet nga ajri. Falë këtyre luleve do të përdorni kondicionerin dukshëm më pak, do të zvogëloni llogarinë

Zbulimi shokues: Edhe bimët kanë tru

June 17, 2017 0

Shkencëtarët në Universitetin britanik të Birmingamit kanë kryer një studim ku kanë gjetur se edhe bimët kanë tru, apo më saktësisht në embrionin e çdo bime ndodhen qelizat që veprojnë si tru dhe analizojnë kushtet