07:37 - 14 Dhjetor, 2018

Etiketim: bellos bakery

Nga Lushnja në Amerikë, historia e bukur e pastiçierit shqiptar

Ka plot shqiptarë që kanë emigruar dhe që kanë ndërtuar jetën e tyre jashtë vendit. Të jesh emigrant dhe të futesh në tregun e...