Iu refuzua azili, shqiptari ngre në këmbë Gjermaninë

November 11, 2017 0

Një 22-vjeçar shqiptar, të cilit i ishte refuzuar azili në Gjermani, ka ngritur në këmbë autoritetet, pasi është larguar nga burgu për dëbim që ndodhet në aeroportin e Hamburgut. Welt.de shkruan se si fillim ishte

Shqiptarët ikin jashtë dhe harrojnë të kthehen

April 4, 2017 0

Që pas vitit 2011, kur u hoqën vizat për të udhëtuar në vendet e Schengen, shqiptarët ikin dhe “harrojnë” të kthehen, duke arritur rekordin e moskthimit në 2015-n. Nga të dhënat e daljeve të shtetasve