Nëna e Meghan Markle së shpejti pranë të bijës

August 12, 2018 0

Nëna e Meghan Markle është gati të shkojë pranë të bijës, të paktën kështu thuhet lartë e poshtë. Sipas Daily Mail, nëna e Meghan, Dorina Ragland po bën përgatitjet për të shkuar në Britani. Doria

Borina, vajza e derës përballë

August 2, 2018 1

Vajza të suksesshme shqiptare ka plot, brenda dhe jashtë vendit, të cilat gjithmonë kanë treguar se dinë t’ia dalin. Në një nga kryeqytetet më të mëdha të botës, dhe më të vështirë për të arritur

Rutina mëngjesore e një Princeshe

October 23, 2017 0

Doni të dini sesi e kalon ditën një princeshë e vërtetë? Rutina e mëngjesit për një princeshë nuk i ngjan aspak asaj të pjesës më të madhe të njerëzve, por për të mësuar saktësisht se

Foto/ Zhduket adoleshenti nga Dibra në Angli

May 25, 2017 0

Autoritetet britanike kanë lajmëruar se janë në kërkim të një adoleshenti shqiptar i cili është zhdukur në Britani. Rajmond Dida, 16 vjeç, u pa për herë të fundit në orën 6.45 të hënën (8 maj)