Si të krijojmë një ishull me lule brenda në shtëpi

Përveç dëshirës dhe dashurisë që njerëzit kanë për lulet ka edhe disa arsye të tjera të forta se përse lulet duhet t’i mbajnë më shtëpi. Nëse dëshironi ta filtroni ajrin në shtëpi, atëherë nuk keni nevojë të blini produkte të shtrenjta për këtë gjë. Ajri mund të filtrohet edhe me lulet e caktuara.

Lulet e zakonshme të cilat mbahen brenda në shtëpi shërbejnë si armë e fortë kundër nivele të larta të ajrit të ndotur.

LEXO DHE :  Si do të jetë moti, e premte 22 shkurt

Lulet janë të njohura edhe si absorbues të gazrave të dëmshëm të cilët gjenden në hapësira të mbylla. Gjithashtu lulet ndikojnë në psikologjinë tonë pasi na krijojnë idenë e të qenit në natyre.

Por si mund të krijojmë një ishull me lule brenda në shtëpi dhe cili është vendi më mirë për ti vendosur ato? Dritare., net sjell për ju disa sugjerimeve nëpërmjet fotove më poshtë.V.D/ Dritare.net/PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.